„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”.
Operacja mająca na celu poprawę ochrony powietrza dzięki przebudowie kotłowni węglowej na kotłownię gazową wraz z modernizacją instalacji parowej dla potrzeb technologicznych w zakładzie produkcyjnym OSM w Limanowej współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania 4.2. „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój”
Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 - 2020.
Naturalny
nabiał!
najlepszy
dla Twojej rodziny!
products
Sery żółte
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Sklep Firmowy
Dnia 25.03.2021 został otwarty sklep firmowy naszego zakładu produkcyjnego OSM Limanowa. Sklep umiejscowiony jest na parkingu zakładu przy ul. Starodworskiej 7. W naszej ofercie znajdą Państwo produkty regionalne, które zostały wyprodukowane w spółdzielni OSM w sposób tradycyjny. Nasze produkty są w pełni naturalne wytworzone z najlepszego surowca, który jest pozyskiwany od najlepszych dostawców z terenów Limanowszczyzny oraz okolic dodatkowo pragniemy poinformować że ceny naszych wyrobów są atrakcyjne oraz konkurencyjne. Zapraszamy Państwa do Nasw daniach od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:30 do 14:30 a w soboty od godziny 6:30 do 13:00 Dokładamy wszelkich starań, aby nasze wyroby spełniały Państwa oczekiwania. Serdecznie zapraszamy.
28 Marzec 2021
06 Lipiec 2020
Kotłownie Parowe
W krótkim opisie oraz za pomocą zdjęć chcemy zaprezentować całkowitą modernizacje kotłowni.
31 Grudzień 2018
Kim jesteśmy?
Spółdzielnia Mleczarska w Limanowej położona jest w rejonie Beskidu Wyspowego. Specjalizuje się w produkcji serów dojrzewających typu holenderskiego oraz twarogów. Surowiec do produkcji wyrobów pozyskiwany jest od krów wypasanych na pastwiskach górskich. Ten atut ekologiczny jest podstawą do produkcji artykułów o wyjątkowych cecha zdrowotnych smakowych.
czytaj więcej