Sery żółte, produkowane są z mleka od krów wypasanych na łąkach i halach górskich, bez nawożenia. W żywieniu nie stosuje się kiszonek.
Ser edamski
Blok o wadze 2-3kg lub 1,5-2kg
Ser edamski
Porcjowany o wadze 0,25-0,40kg
Ser łososiński
Blok o wadze 1,3-2kg
Ser łososiński
Porcjowany o wadze 0,25-0,40kg
Ser salami
Walec o wadze 1,3-1,7kg
Ser salami
Porcjowany o wadze 0,25-0,40kg
Ser gouda
Blok o wadze 3-4kg
Ser gouda
Porcjowany o wadze 0,25-0,40kg
Ser starodworski
Blok o wadze 3-4kg
Twaróg tłusty tradycyjny
Twaróg półtłusty tradycyjny
Twaróg chudy tradycyjny
Twaróg klinki tłusty tradycyjny
Twaróg klinki półtłusty tradycyjny
Twaróg tłusty mielony tradycyjny
Ser twarogowy mielony półtłusty 10kg
Tawaóg tłusty tradycyjny
Śmietana tradycyjna 18% tł. 200ml
Śmietana tradycyjna 18% tł. 380ml
Śmietana 30% tł. 380ml
Śmietanka 30% tł. duża
Mleko 2,0% tł. folia
Mleko tradycyjne od krów rasy Polska Czerwona 2% tł. butelka 1 litr
Od krów rasy Polska Czerwona
Mleko górskie 2,0% tł. butelka 1 litr
Mleko górskie 3,2% tł. butelka 1 litr
Kefir 2,0% tł. mały 200g
Kefir 2,0% tł. duży 380g
Zsiadłe mleko tradycyjne 380g
Mleko worek 3,2%
Mleko worek 2%
Kefir 1,5%
Masło ekstra "Górskie" 200g
Masło ekstra "Górskie" 200g, zawartość tłuszczu 82%. Bez konserwantów i olejów - zapach ziół górskich
Masło wyborowe
Masło wyborowe , zawartość tłuszczu 82% , kostka 0,5kg
Masło wyborowe 300g